Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2715
Назва: Аналіз ризиків за виробництва м’ясної продукції в умовах «ФГ «Фортуна-агро-V» та заходи управління ними
Автори: Тимошишина, О.П.
Науковий керівник: Адамчук, Л.О.
Кафедра: стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції
Спеціальність: 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
Ключові слова: управління ризиками;концепція НАССР;процедура;м’ясна продукція;фермерське господарство;заходи керування
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Тимошишина О.П. Аналіз ризиків за виробництва м’ясної продукції в умовах «ФГ «Фортуна-агро-V» та заходи управління ними : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Тимошишина О.П. - Київ, 2023. – 114 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2715
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tymoshyshyna_Mahisterska_Analiz_ryzykiv_za_vyrobnytstva.pdf3.71 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.