Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2715
Назва: | Аналіз ризиків за виробництва м’ясної продукції в умовах «ФГ «Фортуна-агро-V» та заходи управління ними |
Автори: | Тимошишина, О.П. |
Науковий керівник: | Адамчук, Л.О. |
Кафедра: | стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції |
Спеціальність: | 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» |
Ключові слова: | управління ризиками;концепція НАССР;процедура;м’ясна продукція;фермерське господарство;заходи керування |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Тимошишина О.П. Аналіз ризиків за виробництва м’ясної продукції в умовах «ФГ «Фортуна-агро-V» та заходи управління ними : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Тимошишина О.П. - Київ, 2023. – 114 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2715 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tymoshyshyna_Mahisterska_Analiz_ryzykiv_za_vyrobnytstva.pdf | 3.71 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.