Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2730
Назва: Розроблення елементів системи управління якістю виробництва рибних продуктів холодного копчення
Автори: Плиска, А.С.
Науковий керівник: Толок, Г.А.
Кафедра: стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції
Спеціальність: 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
Ключові слова: система управління;якість виробництва;рибні продукти холодного копчення
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Плиска А.С. Розроблення елементів системи управління якістю виробництва рибних продуктів холодного копчення : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Плиска А.С. - Київ, 2023. – 94 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2730
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Plyska_Mahisterska_Rozroblennia_elementiv_systemy.pdf2.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.