Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2730
Назва: | Розроблення елементів системи управління якістю виробництва рибних продуктів холодного копчення |
Автори: | Плиска, А.С. |
Науковий керівник: | Толок, Г.А. |
Кафедра: | стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції |
Спеціальність: | 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» |
Ключові слова: | система управління;якість виробництва;рибні продукти холодного копчення |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Плиска А.С. Розроблення елементів системи управління якістю виробництва рибних продуктів холодного копчення : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Плиска А.С. - Київ, 2023. – 94 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2730 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Plyska_Mahisterska_Rozroblennia_elementiv_systemy.pdf | 2.93 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.