Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2734
Назва: Розроблення елементів HACCP в умовах рибопереробного підприємства
Автори: Шевченко, Д.М.
Науковий керівник: Постой, Р.В.
Кафедра: стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції
Спеціальність: 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
Ключові слова: якість;безпечність;НАССР;небезпечний фактор;ККТ;група НАССР;верефікація;валідація;програми передумови
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Шевченко Д.М. Розроблення елементів HACCP в умовах рибопереробного підприємства : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Шевченко Д.М. - Київ, 2023. – 81 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2734
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shevchenko_Mahisterska_Rozroblennia_elementiv_HACCP.pdf2.46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.