Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2738
Назва: | Розроблення елементів НАССР в умовах м’ясопереробного підприємства ФОП «Остапенко В.І.», м. Бориспіль |
Автори: | Улько, В.В. |
Науковий керівник: | Толок, Г.А. |
Кафедра: | стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції |
Спеціальність: | 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» |
Ключові слова: | система НАССР;безпечність продукції;небезпечні чинники;точки контролю;критичні точки контролю;критичні межі |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Улько В.В. Розроблення елементів НАССР в умовах м’ясопереробного підприємства ФОП «Остапенко В.І.», м. Бориспіль : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Улько В.В. - Київ, 2023. – 74 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2738 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ulko_Mahisterska_Rozroblennia_elementiv_NASSR.pdf | 2.15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.