Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2739
Назва: Аналіз діючої системи управління безпечністю харчової продукції в умовах ПРАТ «КЗБН «Росинка» та розроблення програми удосконалення, м. Київ
Автори: Вальчук, В.І.
Науковий керівник: Толок, Г.А.
Кафедра: стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції
Спеціальність: 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
Ключові слова: система;управління;безпечність харчових продуктів;потенційно-небезпечна продукція;вилучення;відкликання
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Вальчук В.І. Аналіз діючої системи управління безпечністю харчової продукції в умовах ПРАТ «КЗБН «Росинка» та розроблення програми удосконалення, м. Київ : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Вальчук В.І. - Київ, 2023. – 88 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2739
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Valchuk_Mahisterska_Analiz_diiuchoi_systemy.pdf3.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.