Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2790
Назва: | Формування та збереженість господарсько-технологічних показників якості зерна кукурудзи різних гібридів |
Автори: | Іващенко, А.Ф. |
Науковий керівник: | Бобер, А.В. |
Кафедра: | технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика |
Спеціальність: | 201 «Агрономія» |
Ключові слова: | зерно;кукурудза;гібрид;фактори вирощування;умови зберігання;якість;економічна ефективність |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Іващенко А.Ф. Формування та збереженість господарсько-технологічних показників якості зерна кукурудзи різних гібридів : дипломна робота ... магістра : 201 «Агрономія» / Іващенко А.Ф. - Київ, 2023. – 93 с. |
Короткий огляд (реферат): | Агробіологічний факультет |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2790 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Агрономія" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ivashchenko_Mahisterska_Formuvannia_ta_zberezhenist_hospodarsko-tekhnolohichnykh.pdf | 3.21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.