Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2790
Назва: Формування та збереженість господарсько-технологічних показників якості зерна кукурудзи різних гібридів
Автори: Іващенко, А.Ф.
Науковий керівник: Бобер, А.В.
Кафедра: технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика
Спеціальність: 201 «Агрономія»
Ключові слова: зерно;кукурудза;гібрид;фактори вирощування;умови зберігання;якість;економічна ефективність
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Іващенко А.Ф. Формування та збереженість господарсько-технологічних показників якості зерна кукурудзи різних гібридів : дипломна робота ... магістра : 201 «Агрономія» / Іващенко А.Ф. - Київ, 2023. – 93 с.
Короткий огляд (реферат): Агробіологічний факультет
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2790
Розташовується у зібраннях:ОПП "Агрономія" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ivashchenko_Mahisterska_Formuvannia_ta_zberezhenist_hospodarsko-tekhnolohichnykh.pdf3.21 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.