Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2798
Назва: Особливості перезимівлі та формування продуктивності пшениці озимої
Автори: Худченко, Д.В.
Науковий керівник: Гончар, Л.М.
Кафедра: рослинництва
Спеціальність: 201 «Агрономія»
Ключові слова: пшениця озима;технологія вирощування;сорт;антистесант;урожайність;якість;рентабельність
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Худченко Д.В. Особливості перезимівлі та формування продуктивності пшениці озимої : дипломна робота ... магістра : 201 «Агрономія» / Худченко Д.В. - Київ, 2023. – 55 с.
Короткий огляд (реферат): Агробіологічний факультет
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2798
Розташовується у зібраннях:ОПП "Агрономія" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Khudchenko_Mahisterska_Osoblyvosti_perezymivli.pdf1.67 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.