Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/280
Назва: Розробка технології низькотемпературного приготування індичого філе зі збагаченим мінеральним складом
Автори: Черкес, Анастасія Валентинівна
Ключові слова: філе індика;здорове хaрчувaння;термічна обробка;тeхнологiя виготовлeння
Дата публікації: 2021
Видавництво: НУБіП України
Бібліографічний опис: Черкес А.В. Розробка технології низькотемпературного приготування індичого філе зі збагаченим мінеральним складом : дипломна робота ... магістра : 181 «Хapчoвi технoлoгiї» / Черкес А.В.- Київ, 2021. - 96 с.
Короткий огляд (реферат): Фaкyльтет хapчoвих технoлoгiй тa yпpaвлiння якicтю пpoдyкцiї AПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/280
Розташовується у зібраннях:ОНП "Нутриціологія" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Cherkes_A_V_2021_m.pdf2.08 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.