Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/280
Назва: | Розробка технології низькотемпературного приготування індичого філе зі збагаченим мінеральним складом |
Автори: | Черкес, Анастасія Валентинівна |
Ключові слова: | філе індика;здорове хaрчувaння;термічна обробка;тeхнологiя виготовлeння |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | НУБіП України |
Бібліографічний опис: | Черкес А.В. Розробка технології низькотемпературного приготування індичого філе зі збагаченим мінеральним складом : дипломна робота ... магістра : 181 «Хapчoвi технoлoгiї» / Черкес А.В.- Київ, 2021. - 96 с. |
Короткий огляд (реферат): | Фaкyльтет хapчoвих технoлoгiй тa yпpaвлiння якicтю пpoдyкцiї AПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/280 |
Розташовується у зібраннях: | ОНП "Нутриціологія" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Cherkes_A_V_2021_m.pdf | 2.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.