Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2804
Назва: Оцінка придатності зерна пшениці різних сортів до переробки
Автори: Кривчун, О.С.
Науковий керівник: Бобер, А.В.
Кафедра: технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика
Спеціальність: 201 «Агрономія»
Ключові слова: зерно;борошно;пшениця;сорт;фізичні показники;технологічні показники;фактори вирощування;якість
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Кривчун О.С. Оцінка придатності зерна пшениці різних сортів до переробки : дипломна робота ... магістра : 201 «Агрономія» / Кривчун О.С. - Київ, 2023. – 70 с.
Короткий огляд (реферат): Агробіологічний факультет
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2804
Розташовується у зібраннях:ОПП "Агрономія" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kryvchun_Mahisterska_Otsinka_prydatnosti_zerna.pdf2.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.