Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3365
Назва: | Особливості продуктивності кіз породи Ламанча |
Автори: | Бордун, А.А. |
Науковий керівник: | Туринський, В.М. |
Кафедра: | технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві |
Спеціальність: | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» |
Ключові слова: | кози;особисте селянське господарство;молочна продуктивність |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Бордун А.А. Особливості продуктивності кіз породи Ламанча : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Бордун А.А. - Київ, 2023. – 45 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет тваринництва та водних біоресурсів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3365 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bordun_Mahisterska_Osoblyvosti_produktyvnosti_kiz.pdf | 1.79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.