Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3365
Назва: Особливості продуктивності кіз породи Ламанча
Автори: Бордун, А.А.
Науковий керівник: Туринський, В.М.
Кафедра: технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: кози;особисте селянське господарство;молочна продуктивність
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Бордун А.А. Особливості продуктивності кіз породи Ламанча : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Бордун А.А. - Київ, 2023. – 45 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3365
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bordun_Mahisterska_Osoblyvosti_produktyvnosti_kiz.pdf1.79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.