Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3369
Назва: | Оптимізація штучного осіменіння свиней |
Автори: | Гаман, М.В. |
Науковий керівник: | Грищенко, С.М. |
Кафедра: | технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві |
Спеціальність: | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» |
Ключові слова: | оптимізація;штучне осіменіння;свині |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Гаман М.В. Оптимізація штучного осіменіння свиней : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Гаман М.В. - Київ, 2023. – 52 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет тваринництва та водних біоресурсів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3369 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Haman_Mahisterska_Optymizatsiia_shtuchnoho_osimeninnia_svynei.pdf | 1.6 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.