Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3369
Назва: Оптимізація штучного осіменіння свиней
Автори: Гаман, М.В.
Науковий керівник: Грищенко, С.М.
Кафедра: технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: оптимізація;штучне осіменіння;свині
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Гаман М.В. Оптимізація штучного осіменіння свиней : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Гаман М.В. - Київ, 2023. – 52 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3369
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Haman_Mahisterska_Optymizatsiia_shtuchnoho_osimeninnia_svynei.pdf1.6 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.