Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3371
Назва: | Якісні показники молока корів української чорно-рябої молочної породи |
Автори: | Харченко, С.В. |
Науковий керівник: | Антонюк, Т.А. |
Кафедра: | технологій виробництва молока та м’яса |
Спеціальність: | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» |
Ключові слова: | молоко-сировина;вміст жиру;вміст білка;вміст сухих речовин |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Харченко С.В. Якісні показники молока корів української чорно-рябої молочної породи : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Харченко С.В. - Київ, 2023. – 56 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет тваринництва та водних біоресурсів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3371 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kharchenko_Mahisterska_Yakisni_pokaznyky_moloka.pdf | 2.15 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.