Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3371
Назва: Якісні показники молока корів української чорно-рябої молочної породи
Автори: Харченко, С.В.
Науковий керівник: Антонюк, Т.А.
Кафедра: технологій виробництва молока та м’яса
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: молоко-сировина;вміст жиру;вміст білка;вміст сухих речовин
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Харченко С.В. Якісні показники молока корів української чорно-рябої молочної породи : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Харченко С.В. - Київ, 2023. – 56 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3371
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kharchenko_Mahisterska_Yakisni_pokaznyky_moloka.pdf2.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.