Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3406
Назва: Обґрунтування технології виробництва м’яса кролів
Автори: Щербань, В.В.
Науковий керівник: Уманець, Р.М.
Кафедра: технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: технологія виробництва;кролі;м’ясо кролів;виробництво
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Щербань В.В. Обґрунтування технології виробництва м’яса кролів : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Щербань В.В. - Київ, 2023. – 51 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/3406
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shcherban_Mahisterska_Obgruntuvannia_tekhnolohii_vyrobnytstva.pdf1.7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.