Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/558
Назва: Біотехнологічні особливості Salvia hispanica L.
Автори: Шевчук, І.Ю.
Ключові слова: біотехнологія;Salvia hispanica L.
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Шевчук І.Ю. Біотехнологічні особливості Salvia hispanica L. : дипломна робота ... магістра : 162 «Біотехнологія та біоінженерія» / Шевчук І.Ю. - Київ, 2021. – 67 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет Захисту рослин, біотехнологій та екології
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/558
Розташовується у зібраннях:ОПП "Екологічна біотехнологія та біоенергетика" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shevchuk_I_Iu_2021_m.pdf2.28 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.