Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/698
Назва: Удосконалення системи управління персоналом ресторанного підприємства (виконану за матеріалами ресторану «Даймонд Лаундж» м. Київ)
Автори: Костандов, Д.Р.
Науковий керівник: Бардаш, С.В.
Кафедра: готельно-ресторанної справи та туризму
Спеціальність: 073 «Менеджмент»
Ключові слова: система управління;менеджмент;мотивація;управління персоналом
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Костандов Д.Р. Удосконалення системи управління персоналом ресторанного підприємства (виконану за матеріалами ресторану «Даймонд Лаундж» м. Київ) : дипломна робота ... магістра : 073 «Менеджмент» / Костандов Д.Р. - Київ, 2021. – 105 с.
Короткий огляд (реферат): ННІ неперервної освіти і туризму
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/698
Розташовується у зібраннях:ОПП "Управління туристичним і готельно-ресторанним бізнесом" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kostandov_D_2021_m.pdf3.41 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.