Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/883
Назва: | Дослідження якості зерна кукурудзи різних гібридів в процесі післязбиральної доробки та протягом тривалого зберігання |
Автори: | Іващенко, Ю.В. |
Науковий керівник: | Завадська, О.В. |
Кафедра: | технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика |
Спеціальність: | 201 «Агрономія» |
Ключові слова: | кукурудза;зерно;гібрид;якість;доробка;очищення |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Дослідження якості зерна кукурудзи різних гібридів в процесі післязбиральної доробки та протягом тривалого зберігання : дипломна робота ... магістра : 201 «Агрономія» / Іващенко Ю.В. - Київ, 2021. – 82 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет агробіологічний |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/883 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Агрономія" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ivashchenko_Yu_2021_m.pdf | 3.16 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.