Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/883
Назва: Дослідження якості зерна кукурудзи різних гібридів в процесі післязбиральної доробки та протягом тривалого зберігання
Автори: Іващенко, Ю.В.
Науковий керівник: Завадська, О.В.
Кафедра: технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика
Спеціальність: 201 «Агрономія»
Ключові слова: кукурудза;зерно;гібрид;якість;доробка;очищення
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Дослідження якості зерна кукурудзи різних гібридів в процесі післязбиральної доробки та протягом тривалого зберігання : дипломна робота ... магістра : 201 «Агрономія» / Іващенко Ю.В. - Київ, 2021. – 82 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет агробіологічний
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/883
Розташовується у зібраннях:ОПП "Агрономія" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ivashchenko_Yu_2021_m.pdf3.16 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.