Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/928
Назва: Формування якості плодів яблук та продуктів перероблення залежно від елементів технології вирощування
Автори: Греськів, С.П.
Сидоренко, Є.О.
Науковий керівник: Мазур, Б.М.
Войцехівський, В.І.
Кафедра: садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка, технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика
Спеціальність: 201 «Агрономія»
Ключові слова: яблуня;плоди;якість;біохімічний склад;переробка;зміни;економічна ефективність
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Греськів С.П., Сидоренко Є.О. Формування якості плодів яблук та продуктів перероблення залежно від елементів технології вирощування : дипломна робота ... магістра : 201 «Агрономія» / Греськів С.П., Сидоренко Є.О. - Київ, 2021. – 88 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет агробіологічний
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/928
Розташовується у зібраннях:ОПП "Агрономія" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sidorenko_E+Greskiv_P_2021_m.pdf3.22 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.