Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/928
Назва: | Формування якості плодів яблук та продуктів перероблення залежно від елементів технології вирощування |
Автори: | Греськів, С.П. Сидоренко, Є.О. |
Науковий керівник: | Мазур, Б.М. Войцехівський, В.І. |
Кафедра: | садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка, технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика |
Спеціальність: | 201 «Агрономія» |
Ключові слова: | яблуня;плоди;якість;біохімічний склад;переробка;зміни;економічна ефективність |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Греськів С.П., Сидоренко Є.О. Формування якості плодів яблук та продуктів перероблення залежно від елементів технології вирощування : дипломна робота ... магістра : 201 «Агрономія» / Греськів С.П., Сидоренко Є.О. - Київ, 2021. – 88 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет агробіологічний |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/928 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Агрономія" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sidorenko_E+Greskiv_P_2021_m.pdf | 3.22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.