Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1014
Назва: Удосконалення технології риборослинних снеків
Автори: Космак, Д.В.
Науковий керівник: Слободянюк, Н.М.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: рибні хребти;топінамбур;снеки;сушіння;технологія
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Космак Д.В. Удосконалення технології риборослинних снеків : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Космак Д.В. - Київ, 2021. – 87 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1014
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kosmak_D_2021_m.pdf3.08 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.