Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1014
Назва: | Удосконалення технології риборослинних снеків |
Автори: | Космак, Д.В. |
Науковий керівник: | Слободянюк, Н.М. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | рибні хребти;топінамбур;снеки;сушіння;технологія |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Космак Д.В. Удосконалення технології риборослинних снеків : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Космак Д.В. - Київ, 2021. – 87 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1014 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kosmak_D_2021_m.pdf | 3.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.