Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1018
Назва: Удосконалення технології мусових продуктів з гідробіонтів
Автори: Семененко, Т.С.
Науковий керівник: Менчинська, А.А.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: мус;креветки;технологічна схема;рецептура;харчова цінність
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Семененко Т.С. Удосконалення технології мусових продуктів з гідробіонтів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Семененко Т.С. - Київ, 2021. – 98 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1018
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання та переробки водних біоресурсів" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Semenenko_T_2021_m.pdf3.67 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.