Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1039
Назва: Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними
Автори: Остролуцька, К.В.
Науковий керівник: Слива, Ю.В.
Кафедра: стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції
Спеціальність: 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
Ключові слова: стандарт;харчове виробництво;технологічна схема;рибна промисловість;управління ризикам;економічна ефективність
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Остролуцька К.В. Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Остролуцька К.В. - Київ, 2021. – 85 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1039
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ostrolutska_K_2021_m.pdf2.72 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.