Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1039
Назва: | Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними |
Автори: | Остролуцька, К.В. |
Науковий керівник: | Слива, Ю.В. |
Кафедра: | стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції |
Спеціальність: | 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» |
Ключові слова: | стандарт;харчове виробництво;технологічна схема;рибна промисловість;управління ризикам;економічна ефективність |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Остролуцька К.В. Аналіз ризиків при виробництві рибної продукції та розроблення заходів управління ними : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Остролуцька К.В. - Київ, 2021. – 85 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1039 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ostrolutska_K_2021_m.pdf | 2.72 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.