Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1040
Назва: | Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах Центру закладів харчування НУБіП України |
Автори: | Ракова, Д.В. |
Науковий керівник: | Адамчук, Л.О. Розбицька, Т.В. |
Кафедра: | стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції |
Спеціальність: | 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» |
Ключові слова: | СУБХП;НАССР;безпечність;якість;програми передумови;процедури;інструкції |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Ракова Д.В. Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах Центру закладів харчування НУБіП України : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Ракова Д.В. - Київ, 2021. – 107 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1040 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Rakova_D_2021_m.pdf | 3.4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.