Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1041
Назва: Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах ТОВ «Віньковецький сирзавод»
Автори: Савчук, Д.С.
Науковий керівник: Прядко, О.А
Розбицька, Т.В.
Кафедра: стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції
Спеціальність: 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
Ключові слова: належна виробнича практика;безпечність продукції;якість продукції;заходи GMP;технологічна схема
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Савчук Д.С. Розроблення елементів системи управління безпечністю харчових продуктів в умовах ТОВ «Віньковецький сирзавод» : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Савчук Д.С. - Київ, 2021. – 84 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1041
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Savchuk_D_2021_m.pdf2.61 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.