Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1042
Назва: | Вдосконалення системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості |
Автори: | Смульський, Д.В. |
Науковий керівник: | Слива, Ю.В. Розбицька, Т.В. |
Кафедра: | стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції |
Спеціальність: | 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» |
Ключові слова: | система екологічного менеджменту;ISO 14001;екологічна безпека;SWOT-аналіз;екологічний ризик;стейкхолдер;аварійна ситуація;підприємство харчової промисловості;пивна дробина;біогаз |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Смульський Д.В. Вдосконалення системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Смульський Д.В. - Київ, 2021. – 76 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1042 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Smylskyi_D_2021_m.pdf | 2.52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.