Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1042
Назва: Вдосконалення системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості
Автори: Смульський, Д.В.
Науковий керівник: Слива, Ю.В.
Розбицька, Т.В.
Кафедра: стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції
Спеціальність: 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка»
Ключові слова: система екологічного менеджменту;ISO 14001;екологічна безпека;SWOT-аналіз;екологічний ризик;стейкхолдер;аварійна ситуація;підприємство харчової промисловості;пивна дробина;біогаз
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Смульський Д.В. Вдосконалення системи екологічного менеджменту на підприємствах харчової промисловості : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Смульський Д.В. - Київ, 2021. – 76 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1042
Розташовується у зібраннях:ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Smylskyi_D_2021_m.pdf2.52 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.