Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1174
Назва: | Технологія виробництва свинини в умовах ПОП «Вікторія» Миколаївської області |
Автори: | Рубан, І.В. |
Науковий керівник: | Лихач, В.Я. |
Кафедра: | технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві |
Спеціальність: | 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» |
Ключові слова: | технологія;удосконалення;схрещування;свиноматка;поросята-сисуни;осушувач підстилки;продуктивність |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Рубан І.В. Технологія виробництва свинини в умовах ПОП «Вікторія» Миколаївської області : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Рубан І.В. - Київ, 2021. – 72 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет тваринництва та водних біоресурсів |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1174 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ruban_I_2021_m.pdf | 2.49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.