Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1174
Назва: Технологія виробництва свинини в умовах ПОП «Вікторія» Миколаївської області
Автори: Рубан, І.В.
Науковий керівник: Лихач, В.Я.
Кафедра: технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві
Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Ключові слова: технологія;удосконалення;схрещування;свиноматка;поросята-сисуни;осушувач підстилки;продуктивність
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Рубан І.В. Технологія виробництва свинини в умовах ПОП «Вікторія» Миколаївської області : дипломна робота ... магістра : 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / Рубан І.В. - Київ, 2021. – 72 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет тваринництва та водних біоресурсів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1174
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" 2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ruban_I_2021_m.pdf2.49 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.