Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1335
Назва: | Маркетинговий аналіз конкурентоспроможності підприємства громадського харчування |
Автори: | Слюсар, А.Т. |
Науковий керівник: | Збарський, В.К. |
Кафедра: | маркетингу та міжнародної торгівлі |
Спеціальність: | 075 «Маркетинг» |
Ключові слова: | конкурентоспроможність підприємства;маркетингова стратегія;матричний аналіз;конкуренція |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Слюсар А.Т. Маркетинговий аналіз конкурентоспроможності підприємства громадського харчування : дипломна робота ... магістра : 075 «Маркетинг» / Слюсар А.Т. - Київ, 2021. – 70 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет аграрного менеджменту |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/1335 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Маркетинг" 2021 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Sliusar_A_2021_m.pdf | 2.58 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.