Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2109
Назва: Біотехнологічний етап виробництва односолодового віскі та шляхи його оптимізації на віскокурні ВАТ «Бровар»
Автори: Пишна, Д.О.
Науковий керівник: Бабицький, А.І.
Кафедра: фізіології, біохімії рослин та біоенергетики
Спеціальність: 162 «Біотехнології та біоінженерія»
Ключові слова: біотехнологічний етап виробництва;односолодовий віскі;оптимізація;віскокурня
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Пишна Д.О. Біотехнологічний етап виробництва односолодового віскі та шляхи його оптимізації на віскокурні ВАТ «Бровар» : дипломна робота ... магістра : 162 «Біотехнології та біоінженерія» / Пишна Д.О. - Київ, 2022. - 70 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2109
Розташовується у зібраннях:ОПП "Екологічна біотехнологія та біоенергетика" 2022

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pyshna_Мahisterska_Biotekhnolohichnyi_etap_vyrobnytstva.pdf2.45 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.