Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2109
Назва: | Біотехнологічний етап виробництва односолодового віскі та шляхи його оптимізації на віскокурні ВАТ «Бровар» |
Автори: | Пишна, Д.О. |
Науковий керівник: | Бабицький, А.І. |
Кафедра: | фізіології, біохімії рослин та біоенергетики |
Спеціальність: | 162 «Біотехнології та біоінженерія» |
Ключові слова: | біотехнологічний етап виробництва;односолодовий віскі;оптимізація;віскокурня |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Пишна Д.О. Біотехнологічний етап виробництва односолодового віскі та шляхи його оптимізації на віскокурні ВАТ «Бровар» : дипломна робота ... магістра : 162 «Біотехнології та біоінженерія» / Пишна Д.О. - Київ, 2022. - 70 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2109 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Екологічна біотехнологія та біоенергетика" 2022 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pyshna_Мahisterska_Biotekhnolohichnyi_etap_vyrobnytstva.pdf | 2.45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.