ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 : [23] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 23 з 23
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Вплив фітопрепаратів на формування якості сирокопчених продуктів з м’яса птиціБогатирьов, В.
2023Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатівБілик, О.
2023Розробка напівфабрикатів з м’яса птиці, збагачених макро- і мікроелементамиБакуменко, Р.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 23 з 23