ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023
: [23]
Головна сторінка зібрання
Перегляд статистики
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 23
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Застосування борошна з насіння гарбуза в технології варених ковбас | Яланецька, К. |
2023 | Використання різних видів борошна у технології посічених напівфабрикатів | Волков, А. |
2023 | Дослідження ефективності використання гемового заліза у технології варено-копчених ковбас | Васильчук, К. |
2023 | Використання нетрадиційної рослинної сировини (кореня пастернаку) у технології комбінованих м’ясних продуктів | Темнюк, Є. |
2023 | Розробка технології варено-копчених ковбас з використанням рослинних сумішей | Шинкаренко, О. |
2023 | Вдосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини (кіноа) | Овсянко, А. |
2023 | Використання рослинної сировини при виготовлені м’ясних хлібів | Михайлюк, В. |
2023 | Використання ферментних препаратів у технології мꞌясопродуктів | Марченко, В. |
2023 | Розробка технології м'ясних виробів з використанням нетрадиційних видів м'яса | Лотоцький, В.В. |
2023 | Удосконалення технології рулетів з м’яса птиці з додаванням рослинно-овочевої сировини | Ляшенко, Н. |
2023 | Розробка технології мꞌясних заморожених напівфабрикатів з використанням функціональних систем кріопротекторної дії | Курбасов, О. |
2023 | Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій | Коваленко, А. |
2023 | Удосконалення технології салтисонів на основі різної колагенової сировини | Корнієнко, В. |
2023 | Удосконалення технології паштетів з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелів | Коломієць, В. |
2023 | Удосконалення технології паштетів з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелів | Когут, М. |
2023 | Удосконалення технології варених ковбасних виробів з комплексом тваринних білків і харчових волокон | Іванов, О. |
2023 | Розробка м’ясних продуктів для харчування людей, які займаються спортом | Гудименко, М. |
2023 | Використання рослинної сировини у виробництві комбінованих м’ясних продуктів | Гриб, А. |
2023 | Удосконалення технології січених напівфабрикатів із збагаченим мінеральним складом | Фесина, І. |
2023 | Розробка сирокопчених ковбас з використанням екстрактів лікарських рослин | Чорний, О.М. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 23