Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2666
Назва: | Вплив фітопрепаратів на формування якості сирокопчених продуктів з м’яса птиці |
Автори: | Богатирьов, В. |
Науковий керівник: | Штонда, О.А. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | функціональне спрямування;сирокопчені ковбаси;чебрець;бактеріальні культури;виробничий цикл;нітрити;нітрати;ялівець;оцінка якості |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Богатирьов В. Вплив фітопрепаратів на формування якості сирокопчених продуктів з м’яса птиці : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Богатирьов В. - Київ, 2023. – 83 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2666 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bohatyrov_Mahisterska_Vplyv_fitopreparativ.pdf | 2.97 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.