Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2665
Назва: | Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів |
Автори: | Білик, О. |
Науковий керівник: | Омельян, А. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | маринування;напівфабрикати;крильця курячі;масажування;технологія |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Білик О. Удосконалення технології маринадів для м'ясних напівфабрикатів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Білик О. - Київ, 2023. – 74 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2665 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bilyk_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_marynadiv.pdf | 2.56 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.