Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
IRTHNUBiP Institutional Repository of Theses NUBiP
Кваліфікаційні роботи магістрів
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" : [51]
Головна сторінка фонду
Перегляд статистики
Перегляд
Зібрання цього фонду
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2021
[12]
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2022
[16]
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023
[23]
ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2024
[0]
Перегляд
Автор
1
Азаман, М.Я.
1
Бакуменко, Р.
1
Барабаш, А.В.
1
Бобровська, М.Ю.
1
Богатирьов, В.
1
Бондаренко, Г.І.
1
Бруцька, С.М.
1
Білик, О.
1
Васильчук, К.
1
Волков, А.
.
далі >
Тема
1
котлетні маси
1
креветки
1
крильця курячі
1
кріопротекторна дія
1
кукурудза
1
курятина
1
куряче м’ясо
1
курячий рулет
1
кіноа
1
м'ясні вироби
.
< попередня
далі >
за датою випуску
23
2023
16
2022
12
2021
Has File(s)
51
true