Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2667
Назва: | Розробка сирокопчених ковбас з використанням екстрактів лікарських рослин |
Автори: | Чорний, О.М. |
Науковий керівник: | Слободянюк, Н.М. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | сирокопчені ковбаси;екстракти лікарських рослин |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Чорний О.М. Розробка сирокопчених ковбас з використанням екстрактів лікарських рослин : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Чорний О.М. - Київ, 2023. – 90 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2667 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Chornyi _Mahisterska_Rozrobka_syrokopchenykh_kovbas.pdf | 2.75 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.