Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2667
Назва: Розробка сирокопчених ковбас з використанням екстрактів лікарських рослин
Автори: Чорний, О.М.
Науковий керівник: Слободянюк, Н.М.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: сирокопчені ковбаси;екстракти лікарських рослин
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Чорний О.М. Розробка сирокопчених ковбас з використанням екстрактів лікарських рослин : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Чорний О.М. - Київ, 2023. – 90 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2667
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Chornyi _Mahisterska_Rozrobka_syrokopchenykh_kovbas.pdf2.75 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.