Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2668
Назва: | Удосконалення технології січених напівфабрикатів із збагаченим мінеральним складом |
Автори: | Фесина, І. |
Науковий керівник: | Тищенко, Л.М. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | свинина;курятина;збагачений мінеральний склад ламінарія;фукус;січені напівфабрикати;модельні фаршеві системи;готовий виріб |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Фесина І. Удосконалення технології січених напівфабрикатів із збагаченим мінеральним складом : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Фесина І. - Київ, 2023. – 107 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2668 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Fesyna_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_sichenykh.pdf | 3.54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.