Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2670
Назва: Розробка м’ясних продуктів для харчування людей, які займаються спортом
Автори: Гудименко, М.
Науковий керівник: Крижова, Ю.П.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: sous-vide технологія;курячий рулет;спортивне харчування;волоські горіхи;чорнослив;насіння льону;рисове борошно;м'ясо
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Гудименко М. Розробка м’ясних продуктів для харчування людей, які займаються спортом : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Гудименко М. - Київ, 2023. – 90 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2670
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hudymenko_Mahisterska_Rozrobka_miasnykh_produktiv.pdf3.26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.