Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2671
Назва: Удосконалення технології варених ковбасних виробів з комплексом тваринних білків і харчових волокон
Автори: Іванов, О.
Науковий керівник: Пилипчук, О.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: м’ясна сировина;готовий виріб;термічна обробка;тeхнологiя виготовлeння;харчові волокна;білково-вуглеводно-мінеральна добавка
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Іванов О. Удосконалення технології варених ковбасних виробів з комплексом тваринних білків і харчових волокон : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Іванов О. - Київ, 2023. – 72 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2671
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ivanov_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_varenykh.pdf2.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.