Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2672
Назва: | Удосконалення технології паштетів з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелів |
Автори: | Когут, М. |
Науковий керівник: | Пилипчук, О. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | тeхнологiя м’ясних виробів;хaрчувaння;паштети;тeхнологiя виготовлeння |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Когут М. Удосконалення технології паштетів з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Когут М. - Київ, 2023. – 75 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2672 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kohut_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_pashtetiv.pdf | 2.51 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.