Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2673
Назва: Удосконалення технології паштетів з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелів
Автори: Коломієць, В.
Науковий керівник: Баль-Прилипко, Л.В.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: напівкопчені ковбаси;тeхнологiя;рослинна сировина;показники якості
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Коломієць В. Удосконалення технології паштетів з антиоксидантними властивостями з використанням м’яса перепелів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Коломієць В. - Київ, 2023. – 92 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2673
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kolomiiets_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii.pdf3.15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.