Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2674
Назва: Удосконалення технології салтисонів на основі різної колагенової сировини
Автори: Корнієнко, В.
Науковий керівник: Тищенко, Л.М.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: тeхнологiя м’ясa;хaрчувaння;зельці;салтисони;технологiя виготовлeння
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Корнієнко В. Удосконалення технології салтисонів на основі різної колагенової сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Корнієнко В. - Київ, 2023. – 76 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2674
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Korniienko_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_saltysoniv.pdf2.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.