Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2675
Назва: Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій
Автори: Коваленко, А.
Науковий керівник: Ісраелян, В.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: січені напівфабрикати;промислова конопля;дослідження;технологія;конопляні висівки;рецептура;конопляна олія;рослинна сировина
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Коваленко А. Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Коваленко А. - Київ, 2023. – 95 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2675
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kovalenko_Mahisterska_Vdoskonalennia_tekhnolohii_sichenykh.pdf3.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.