Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2675
Назва: | Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій |
Автори: | Коваленко, А. |
Науковий керівник: | Ісраелян, В. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | січені напівфабрикати;промислова конопля;дослідження;технологія;конопляні висівки;рецептура;конопляна олія;рослинна сировина |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Коваленко А. Вдосконалення технології січених напівфабрикатів з використанням рослинних олій : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Коваленко А. - Київ, 2023. – 95 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2675 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kovalenko_Mahisterska_Vdoskonalennia_tekhnolohii_sichenykh.pdf | 3.3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.