Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2676
Назва: | Розробка технології мꞌясних заморожених напівфабрикатів з використанням функціональних систем кріопротекторної дії |
Автори: | Курбасов, О. |
Науковий керівник: | Баль-Прилипко, Л.В. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | заморожені напівфабрикати;тeхнологiя;кріопротекторна дія;показники якості |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Курбасов О. Розробка технології мꞌясних заморожених напівфабрикатів з використанням функціональних систем кріопротекторної дії : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Курбасов О. - Київ, 2023. – 90 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2676 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kurbasov_Mahisterska_Rozrobka_tekhnolohii_mꞌiasnykh_zamorozhenykh.pdf | 3.22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.