Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2677
Назва: | Удосконалення технології рулетів з м’яса птиці з додаванням рослинно-овочевої сировини |
Автори: | Ляшенко, Н. |
Науковий керівник: | Тищенко, Л.М. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | технології;рулети;м’ясо птиці;рослинно-овочева сировина |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Ляшенко Н. Удосконалення технології рулетів з м’яса птиці з додаванням рослинно-овочевої сировини : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Ляшенко Н. - Київ, 2023. – 92 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2677 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Liashenko_Mahisterska_Udoskonalennia_tekhnolohii_ruletiv.pdf | 2.9 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.