Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2678
Назва: | Розробка технології м'ясних виробів з використанням нетрадиційних видів м'яса |
Автори: | Лотоцький, В.В. |
Науковий керівник: | Очколяс, О.М. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | технології;м'ясні вироби;нетрадиційні види м'яса |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Лотоцький В.В. Розробка технології м'ясних виробів з використанням нетрадиційних видів м'яса : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Лотоцький В.В. - Київ, 2023. – 70 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2678 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Lototskyi_Mahisterska_Rozrobka_tekhnolohii_miasnykh_vyrobiv.pdf | 2.23 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.