Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2679
Назва: Використання ферментних препаратів у технології мꞌясопродуктів
Автори: Марченко, В.
Науковий керівник: Ісраелян, В.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: ферменти;сирокопчені ковбаси;дослідження;технологія;фурментовані ковбаси;рецептура
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Марченко В. Використання ферментних препаратів у технології мꞌясопродуктів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Марченко В. - Київ, 2023. – 83 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2679
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Marchenko_Mahisterska_Vykorystannia_fermentnykh_preparativ.pdf2.79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.