Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2680
Назва: Використання рослинної сировини при виготовлені м’ясних хлібів
Автори: Михайлюк, В.
Науковий керівник: Ісраелян, В.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: оздоровче харчування;збалансовані харчові продукти;м’ясні хліби;порошок глоду;функціональний інгредієнт;функціональний харчовий продукт
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Михайлюк В. Використання рослинної сировини при виготовлені м’ясних хлібів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Михайлюк В. - Київ, 2023. – 81 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2680
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Mykhailiuk_Mahisterska_Vykorystannia_roslynnoi_syrovyny.pdf2.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.