Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2680
Назва: | Використання рослинної сировини при виготовлені м’ясних хлібів |
Автори: | Михайлюк, В. |
Науковий керівник: | Ісраелян, В. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | оздоровче харчування;збалансовані харчові продукти;м’ясні хліби;порошок глоду;функціональний інгредієнт;функціональний харчовий продукт |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Михайлюк В. Використання рослинної сировини при виготовлені м’ясних хлібів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Михайлюк В. - Київ, 2023. – 81 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2680 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mykhailiuk_Mahisterska_Vykorystannia_roslynnoi_syrovyny.pdf | 2.85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.