Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2681
Назва: Вдосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини (кіноа)
Автори: Овсянко, А.
Науковий керівник: Штонда, О.А.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: технології;напівфабрикати;м’ясні посічені напівфабрикати;рослинна сировина;кіноа
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Овсянко А. Вдосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини (кіноа) : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Овсянко А. - Київ, 2023. – 76 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2681
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ovsianko_Mahisterska_Vdoskonalennia_tekhnolohii_miasnykh.pdf2.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.