Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2683
Назва: Використання нетрадиційної рослинної сировини (кореня пастернаку) у технології комбінованих м’ясних продуктів
Автори: Темнюк, Є.
Науковий керівник: Пилипчук, О.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: м’ясний фарш;корінь пастернаку;здорове хaрчувaння;термічна обробка;тeхнологiя виготовлeння
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Темнюк Є. Використання нетрадиційної рослинної сировини (кореня пастернаку) у технології комбінованих м’ясних продуктів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Темнюк Є. - Київ, 2023. – 103 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2683
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Temniuk_Mahisterska_Vykorystannia_netradytsiinoi_roslynnoi.pdf3.92 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.