Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2683
Назва: | Використання нетрадиційної рослинної сировини (кореня пастернаку) у технології комбінованих м’ясних продуктів |
Автори: | Темнюк, Є. |
Науковий керівник: | Пилипчук, О. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | м’ясний фарш;корінь пастернаку;здорове хaрчувaння;термічна обробка;тeхнологiя виготовлeння |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Темнюк Є. Використання нетрадиційної рослинної сировини (кореня пастернаку) у технології комбінованих м’ясних продуктів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Темнюк Є. - Київ, 2023. – 103 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2683 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Temniuk_Mahisterska_Vykorystannia_netradytsiinoi_roslynnoi.pdf | 3.92 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.