Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2684
Назва: | Дослідження ефективності використання гемового заліза у технології варено-копчених ковбас |
Автори: | Васильчук, К. |
Науковий керівник: | Омельян, А. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | варено-копчені вироби;ковбаса;дослідження;технологія;гемове залізо;рецептура;м'ясо перепела |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Васильчук К. Дослідження ефективності використання гемового заліза у технології варено-копчених ковбас : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Васильчук К. - Київ, 2023. – 81 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2684 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vasylchuk_Mahisterska_Doslidzhennia_efektyvnosti_vykorystannia.pdf | 2.73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.