Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2685
Назва: | Використання різних видів борошна у технології посічених напівфабрикатів |
Автори: | Волков, А. |
Науковий керівник: | Омельян, А. |
Кафедра: | технології м’ясних, рибних і морепродуктів |
Спеціальність: | 181 «Харчові технології» |
Ключові слова: | борошно;технології;напівфабрикати;посічені напівфабрикати |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Волков А. Використання різних видів борошна у технології посічених напівфабрикатів : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Волков А. - Київ, 2023. – 78 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2685 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Volkov_Mahisterska_Vykorystannia_riznykh_vydiv.pdf | 2.4 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.