Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2686
Назва: Застосування борошна з насіння гарбуза в технології варених ковбас
Автори: Яланецька, К.
Науковий керівник: Штонда, О.А.
Кафедра: технології м’ясних, рибних і морепродуктів
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Ключові слова: борошно з насіння гарбуза;варена ковбаса;функціональні властивості
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Яланецька К. Застосування борошна з насіння гарбуза в технології варених ковбас : дипломна робота ... магістра : 181 «Харчові технології» / Яланецька К. - Київ, 2023. – 77 с.
Короткий огляд (реферат): Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2686
Розташовується у зібраннях:ОПП "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса" 2023

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yalanetska_Mahisterska_Zastosuvannia_boroshna.pdf2.58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.