Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2724
Назва: | Розроблення елементів НАССР в умовах м‘ясопереробного підприємства |
Автори: | Ляшенко, А.В. |
Науковий керівник: | Розбицька, Т.В. |
Кафедра: | стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції |
Спеціальність: | 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» |
Ключові слова: | якість;безпечність;НАССР;система безпечності харчової продукції;СУБХП;харчове підприємство |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Ляшенко А.В. Розроблення елементів НАССР в умовах м‘ясопереробного підприємства : дипломна робота ... магістра : 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» / Ляшенко А.В. - Київ, 2023. – 80 с. |
Короткий огляд (реферат): | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://studtheses.nubip.edu.ua/handle/123456789/2724 |
Розташовується у зібраннях: | ОПП "Якість, стандартизація та сертифікація" 2023 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Liashenko_Mahisterska_Rozroblennia_elementiv_NASSR.pdf | 2.36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.